exitstudiet

Packshots og Produktbilleder !

Marketing og reklame er et must når man skal positionere og brande… enten et enkelt eller en hel ny produktserie. Skal man lave effektiv markedsføring i dag, bør man bruge billeder… gode billeder. Exit Studio er det naturlige valg når der skal vælges en professionel reklamefotograf som leverandør, dels fordi vi arbejder med højt opløste og meget forskellige digitale billeder hver dag. Eksempelvis kan nævnes: Packshots, produktfoto, emballage billeder, mode, tekstil billeder, katalog og portræt fotografering på vores  store fotostudie.

Som reklamefotografer kan vi forvandle et ellers kedeligt produkt til en spændende oplevelse, men vi kan naturligvis også vores håndværk, så du får nogle super flotte  og knivskarpe produktbilleder enten til evt. fritlægning eller til din hjemmeside.

Mad og food fotografering tages enten på studie eller location gerne i samarbejde med kunden og en kok eller foodstylist.

Billeder i andre kategorier som reportage, industri billeder, firmaprofiler samt arkitektur foretages på location og gerne overalt i Danmark og EU.

Hos fotograferne på Exit Studio får du mange års veletableret erfaring, det giver tryghed når et hvilket som helst foto job skal laves, enten der er tale om et simpelt packshot eller avancerede og krævende reklameoptagelser. Vi står både for den kreative løsning, men også til det bund solide håndværk. Hurtig og sikker levering via billedserver.

Gennem årene har vi oparbejdet en rigtig god og solid kunde portefølge af velrenommerede danske virksomheder.

Studiet ligger perfekt i forhold til Storkøbenhavn, tæt ved motorvejsnettene. Gode tilkørsels og P forhold.

Vi arbejder i et 100% digitalt workflow, også når billederne skal videre til kunden. Det foregår via vores ftp server. På den måde spares en masse tid og penge.

EXIT STUDIO udfører alle former for opgaver såvel på studie som location. Vores kunder tæller bla. store anerkendte danske producenter, reklamebureauer, webshops, designere, møbelarkitekter, kunstnere, tekniske skoler, industrien, turisme & sport.

Desuden tilbyder vi konstruktion af hjemmesider til rimelige priser.Her er udtalelser fra nogle af vores kunder:

”Det som kendetegner et godt samarbejde er en åben dialog og professionel holdning. Det får vi til fulde hos Exit Studio”. Michael G. Olsen…Marketingchef.

Jeg har arbejdet med” Exit Studio siden 1988… og altid har de kreativt og professionelt, i alle aspekter, levet op til de ønskede mål. Vi glæder os til et fortsat og dejligt samarbejde i 2008 og tiden fremover”. Reklamesyndikatet, Direktør Kurt Bilsbo

”Exit Studio har levet op til vores mål, som en professionel leverandør, fleksible og servicemindede. De har løst alle typer opgaver, såvel på studie som location”. Birgitte Juul… Marketingkoordinator

email
4078 3132

Links